Fransar & Bryn

Boka behandling

Hudvård
Avancerad hudvård
Fransar & bryn
Handvård
Kroppsvård

Hudvård
Avancerad hudvård
Fransar & bryn
Handvård
Kroppsvård

Färgning av fransar och bryn

Behandlingen anpassas efter kundens önskemål gällande färgning och styling av fransar och bryn. Behandlingen avslutas med keratin på fransar och bryn om så önskas.

Lash Lift

Med en lashlift upplever du längre och fylligare fransar med en fin och jämn böjning samt upplyft. En skonsammare behandling för fransarna än traditionell vardaglig böjning med tång. En lash lift varar i ca. 4-8 veckor.

Brow lift

Brow lamination som denna populära behandlingen också kallas, är en typa av rakpermanent för brynen där stråna stylas och fixeras i önskad riktning och form. Detta görs med skonsamma vätskor anpassade för bryn. Resultatet ger fylligare och välformade bryn som håller sig på plats och är lätta att forma enligt önskemål.

Fransförlängning

Förlängningen görs med volymfransar som appliceras i knippen på den naturliga fransen. Volymfransarna finns i olika längder och tjocklekar. Vi kan kundanpassa förlängningen på bästa sätt enligt önskemål om effekt. Resultatet ger en fin inramning av ögat samt fylligare fransar. En påfyllning rekommenderas efter ca. 3-4 veckor.