Om Clinica Vista

Boka en tid

En klinik för just dig

Clinica Vista är belägen i vackra Hägernäs strand i Täby och erbjuder både hudvårds- och skönhetsbehandlingar där alla behandlingar anpassas efter varje kunds behov och önskemål då vi alla är unika och bär med oss en egen hudvårdshistoria. Clinica Vista erbjuder klassiska ansiktsbehandlingar, avancerad hudvård som PRX-T33, kemiska Peels och Microneedling samt populära skönhetsbehandlingar som Lash lift, Brow Lift och fransförlängningar. Genomgående för alla behandlingar är att fokus ligger på kvalitet, trygghet och personlig service – för att du ska känna dig trygg och nöjd.

En passionerad och säker hudterapeut

Clinica Vista drivs av mig, Dania Galván Svensson. Jag har flera års erfarenhet av skönhetsbranschen och är utbildad Hud- och spaterapeut samt medlem i SHR och CIDESCO. Jag kan därför försäkra dig om att du som kund har valt en säker hudterapeut med gedigen erfarenhet och utbildning.

När jag utför mina behandlingar arbetar jag utefter tre ledord: hygien, noggrannhet och förtroende, likaså strävar jag alltid efter att leverera behandlingar med hållbara resultat.

Jag har alltid haft ett stort intresse för hudvård och skönhet och drömt om att få driva en egen klinik. Nu ser jag fram emot att fortsätta utvecklas inom det jag brinner för tillsammans med just dig och vara din guide genom din hudvårdsresa!

Hjärtligt välkommen!

Dania Galván Svensson

Auktoriserad Hud- och Spaterapeut

Certifierad Frans- och brynstylist

dania svensson

Behandlingar

Hudvård

Avancerad hudvård

Kroppsvård

Handvård

Fransar & bryn